Fremtidens it-leder: Få gode råd og masser af inspiration fra førende danske CIO’er

Danske it-organisationer gennemgår i disse år en omfattende transformation, hvor de nye tider især byder på ansvaret for virksomhedens digitalisering og it-innovationen. En række danske top-CIO’er og førende eksperter deler ud af deres viden på konferencen Strategisk IT, hvor du bliver klædt på til at få succes som fremtidens it-leder.

De fleste danske it-ledere mærker i disse år, at forandringens vinde blæser. Når virksomheden sætter alt ind på at digitalisere produkter og processer, og hele den digitale transformation påvirker alle led i organisationen, er det helt afgørende, at man som CIO og it-organisation kender sin besøgelsestid.

Torben Kjær, der er CIO i Rambøll og indehaver af titlen som Årets CIO i Danmark, har udtalt, at danske it-organisationer, netop nu står ved en skillevej. De mange nye muligheder med eksempelvis kunstig intelligens, automatisering og big data betyder, at man som it-leder er nødt til at betragte digitaliseringen ud fra et strategisk perspektiv.

Hastigheden på it-leverancerne skal op, og der skal endnu mere fokus på værdiskabelsen. Man skal have skabt en kultur, hvor eksperimenterne hyldes, og der er fokus på det positive i at fejle, så længe det er fail fast.

Men hvordan transformerer man som CIO sin it-organisation, og hvordan sikrer man sig det nødvendige mandat i forhold til forretningen, når forandringens vinde buldrer løs, og der er brug for en CIO-styrmand/kvinde, der har overblikket over både de nye muligheder og de potentielle udfordringer, der lurer i horisonten?

Ny konference om Strategisk IT
Det kan du blive klogere på på DANSK IT’s nye konference, Strategisk IT, der finder sted den 18. april. Blandt talerne er Torben Kjær, CIO i Rambøll. Han vil fortælle om sit arbejde med at transformere it-organisationen i Rambøll og om arbejdet med den digitale strategi.

Torben Kjær er langt den eneste danske CIO, du kan få gode råd af på konferencen. Eksempelvis møder du også Jan Amtoft, CIO i Rockwool, og Kenneth Messerschmidt, CIO i Top-Toy, der begge kommer med masser af ledelseserfaringer i bagagen og indsigt i det digitale område, som du kan lade dig inspirere af.   

Vi zoomer også ind på nogle af de teknologiske tendenser. Blandt andet fortæller Martin Börjesson, partner og head of advisory i 2021.AI, om kunstig intelligens i et strategisk perspektiv. Han er tidligere CIO i DSB og har også været leder af Gartner Executive Programs i Sverige og Denmark.

Endelig kan du høre et spændende indlæg af Stefan Henningsson, associate professor på Copenhagen Business School, hvor han blandt andet kommer ind på digital transformation af it-funktioner.

Program og tilmelding
Konferencen Strategisk IT er nu åben for tilmeldinger. Du kan se hele programmet og de praktiske detaljer her. Tilmeldingen foregår via denne side