Nyheder

  Nyhed - Onsdag - d. 28-1-2015

  Video: Vi bliver løbet over ende af kompleksitet

  Vi er ved at blive løbet over ende af kompleksitet. Hverken borgerne eller systemet kan overskue, hvad de sidder med, og det er her det digitale skal hjælpe os, lød det fra it-ordfører Karin Gaardsted (S) på DANSK IT’s velbesøgte Danmark 3.0-debatmøde i sidste uge.

  4 huskeregler til god kravhåndtering

  Nyhed - Onsdag - d. 21-1-2015

  4 huskeregler til god kravhåndtering

  Kravhåndtering er en væsentlig disciplin at holde fokus på, hvis man gerne vil have succes i sit projekt. Projekter er komplekse, fordi de involverer mennesker med forskellige syn, holdninger og erfaringer. Her får du et par huskeregler, der kan hjælpe dig med at huske at vælge og anvende de mest hensigtsmæssige teknikker og metoder.

  DANSK IT hilser opgør med udbudsregime velkomment

  Nyhed - Onsdag - d. 21-1-2015

  DANSK IT hilser opgør med udbudsregime velkomment

  Et nyt udkast til forslag til ny udbudslov, der netop har været i høring, indleder et opgør med det eksisterende udbudsregime. Skal regimet helt væltes, er der dog behov for, at loven giver mulighed for endnu større fleksibilitet i udbudsprocessen, mener DANSK IT.

  Undersøgelse: Virksomheder drukner i it-projekter

  Nyhed - Tirsdag - d. 20-1-2015

  Undersøgelse: Virksomheder drukner i it-projekter

  Danske virksomheder har gang i alt for mange projekter på en gang. Det er ikke usædvanligt, at en virksomhed har mere end 20 it-projekter undervejs ad gangen, fortæller danske projektledere i ny undersøgelse fra DANSK IT.

  Nyhed - Onsdag - d. 14-1-2015

  Bliv digital frontløber i nedlukning af komplekse systemer

  Hvis Danmark skal finde en digital førerposition, kunne det være inden for " sunsetting" og i det hele taget inden for simplificering af komplekse it-miljøer, mener DANSK IT, men hvordan kan virksomhederne konkret gribe opgaven an?

  DANSK IT: Giv danskerne indsigt i deres egne data

  Nyhed - Onsdag - d. 17-12-2014

  DANSK IT: Giv danskerne indsigt i deres egne data

  Regeringen vil med 27 initiativer give borgerne større tillid til, at staten passer godt på følsomme data. Blandt initiativerne finder man dog ingen, der reelt gør det muligt for borgerne at få indsigt i og kontrol med deres egne data. Det undrer DANSK IT.