Meet & Inspire - gratis for medlemmer

Glæd dig til over 70 fagligt inspirerende møder over hele landet og til live-streaming og webinarer.

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, der bliver afholdt rundt omkring i landet og også kan live-streames og tilgås som webinarer efterfølgende.

Emnerne, der bliver taget op på Meet & Inspire, er alt fra DevOps, microservices, blockchain og kunstig intelligens til gevinstrealisering, service management og kontrakter.

Vi kalder det Meet & Inspire, fordi det grundlæggende koncept er, at it-professionelle mødes og bliver inspireret ud fra en række aktuelle emner.

Live-streaming og webinarer

Meet & Inspire betyder også, at medlemmerne af Dansk IT både mødes fysisk og virtuelt. Derfor bliver stort set alle Meet & Inspire-arrangementer live-streamet på nettet, ligesom man efterfølgende kan tilgå dem som webinarer i vores videotek.

Vi ligestiller de fysiske og de virtuelle mødedeltagere. Det betyder eksempelvis, at man sagtens kan byde ind med spørgsmål og kommentarer, selvom man deltager i mødet over nettet.

Se kommende arrangementer

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________