Fagrådet for Informationssikkerhed

Informationssikkerhed er fundamentet for et velfungerende digitalt samfund. Fagrådet for informationssikkerhed vil med et fagligt udgangspunkt medvirke til at sikre et trygt og afbalanceret digitalt Danmark. Fagrådet vil opfordre til, at virksomheder og myndigheder afstemmer sikkerhedsniveauet i forhold til vigtigheden af de informationer der behandles.

Hør formand Torben Jørgensen fortælle om fagrådets arbejde:

Fagrådet for informationssikkerhed stiller faglig ekspertise til rådighed for DANSK IT's bredere virke, herunder udfærdigelse af høringssvar, afholdelse af konferencer og på-vej-hjem møder og deltagelse i råd og nævn.

Fagrådet har stået bag Cybersikkerhedsprisen i 2016 og 2017 og bidrager til DANSK IT's IT-sikkerhedshackathon 'Hack IT', der afholdes i november 2019. 

Fagrådet har formuleret seks forslag, der kan styrke Danmarks cybersikkerhed og har bidraget med fagligt indhold til Forbrugerrådet TÆNK's kampagne 'Sikker når du klikker'.

Fagrådet står bag den årlige konference om IT-sikkerhed Cyber Security 2020, der afholdes i januar.

 

Fagrådet for Informationssikkerhed anno 2017. Med på billedet er Mikkel Peter Frohn, Annemette Lauritsen, Torben Jørgensen, Thomas Kristmar, Tine Tuxen Løvstrand og Ole Boulund Knudsen (Skype). Mangler: Ian Erdmann og Sarah Aalborg.

Fagrådets medlemmer

Mærkesager