Fagrådet for Informations-sikkerhed

Informationssikkerhed er fundamentet for et velfungerende digitalt samfund.

Fagrådets medlemmer

Fagrådet for Informationssikkerhed vil, med et fagligt udgangspunkt, medvirke til at sikre et trygt og afbalanceret digitalt Danmark. Fagrådet vil opfordre virksomheder og myndigheder til at afstemme sikkerhedsniveauet i forhold til vigtigheden af de informationer, der behandles.

Hør formand Torben Jørgensen fortælle om fagrådets arbejde:

Fagrådet for Informationssikkerhed stiller faglig ekspertise til rådighed for DANSK IT's bredere virke. Dette inkluderer udfærdigelse af høringssvar, afholdelse af konferencer og 'på-vej-hjem'-møder samt deltagelse i råd og nævn.

Events
Fagrådet står bag den årlige konference om IT-sikkerhed, Cyber Security. Fagrådet står bag den årlige konference om IT-sikkerhed, Cyber Security.

Fagrådet har også stået bag flere hackathons, herunder DANSK IT's IT-sikkerhedshackathon 'Hack IT'.

Værktøjer og gode gode råd
Fagrådet har formuleret seks forslag, der kan styrke Danmarks cybersikkerhed og har bidraget med fagligt indhold til Forbrugerrådet TÆNK's kampagne 'Sikker når du klikker'.

Desuden har Fagrådet for Informationssikkerhed sikret fagligheden bag værktøjet 'HackerStop'. 'HackerStop' er et gratis digitalt værktøj, der skaber kontinuerlig awareness og hjælper virksomheder med at skabe en sikker digital adfærd på arbejdspladsen. Læs om HackerStop her.

Mærkesager