Medlemsvilkår

Priser på medlemskab

Medlemspris:            1.995 kr. 
Ung (under 27):      200 kr. 
Pensionist:     385 kr.
Ledig:     385 kr.

OBS! Kontingentet er momsfritaget, så der opkræves ikke moms.

Kontingent / medlemsvilkår

Alle med interesse i foreningen og som direkte eller indirekte vil arbejde for foreningens formål, kan blive medlem af Dansk IT.

Kontingent og registrering
Kontingentet fastsættes af Dansk IT´s generalforsamling.

Kontingentperioden løber fra den dag, du meldes ind, og et år frem.

Kontingentet er ikke belagt med moms.

Du modtager kort tid efter indmeldelsen en faktura samt et velkomstbrev, hvor du kan læse, hvordan du får adgang til dine medlemsfordele. 

Du registreres først som medlem, når første kontingent er indbetalt, hvorved du opnår stemmeret til generalforsamlingen.

Betaling af kontingent
Betaling af medlemskab kan ske via kreditkort, indbetalingsstrengen oplyst i bunden af fakturaen eller bankoverførsel til reg.nr. 0400 og kontonummer 4023904220. Husk at oplyse fakturanummer og navn eller medlemsnummer.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret fra registreringen har fundet sted, og bekræftelsen er modtaget. Fortrydelsesretten håndhæves ved at sende navn, samt ønsket om at fortryde købet til dit@dit.dk. Hvis du har benyttet dig af adgangen til medlemsfordelene GoLearn og Skillsoft ved at have registreret dig på de pågældende platforme indenfor de første 14 dages medlemskab, mister du fortrydelsesretten.

Fornyelse af medlemskab
Betales fornyelse af medlemskab ikke, forbeholder Dansk IT sig umiddelbart ret til at udmelde medlemmet. 

Medlemskommunikation
Som medlem modtager du automatisk mails fra Dansk IT på din registrerede mailadresse, og du kan til enhver tid afmelde dig disse. Undtaget herfor er mails angående administration af dit medlemskab samt invitation til generalforsamlingen.

Medlemsfordele

Et medlemskab af Dansk IT giver dig adgang til faglig udvikling, viden og inspiration. Næsten alle Dansk IT's gratis medlemstilbud er samlet på den digitale platform DIT Akademi.

Som medlem har du gratis adgang til:

  • 80+ Meet & Inspire arrangementer og webinarer årligt
  • 500+ e-læringskurser indenfor teknologi og udvikling gennem den internationale e-læringsudbyder Skillsoft
  • 100+ e-læringskurser med fokus på bl.a. arbejdsliv, trivsel, it-sikkerhed, ledelse, GDPR og Microsoft Office pakken gennem den danske e-læringsudbyder GoLearn
  • Digitale ledelsesværktøjer, der kan måle din organisations styrker og svagheder i forhold til enten it-sikkerhed eller digital modenhed
  • Optagelser fra webinarer, konferencer og tilsvarende afholdte arrangementer
  • Podcasts 
  • Artikler og andet relevant fagligt indhold

Se et uddrag af dine medlemstilbud.

Rabatter på konferencer og kurser
Dansk IT afholder en række forskellige konferencer hvert år, herunder OffDig - Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Vi udbyder også et bredt udvalg af certificerings-, hands-on- og e-læringskurser. Vores konferencer og kurser er tilpasset it-professionelle og digitale medarbejdere, og du kan tilmelde dig dem alle til medlemspris. Se Dansk IT's konferencer og kurser på vores hjemmeside.  

Udmeldelse

Udmeldelse skal ske skriftligt til foreningens sekretariat inden starten på den nye kontingentperiode.

Udmeldelsen skal sendes til dit@dit.dk.

Spørgsmål?

Husk at du altid kan række ud til Dansk IT, hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit medlemskab. Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare spørgsmål. Du kan kontakte os på telefon +45 33111560 eller e-mail dit@dit.dk

Har du forslag til f.eks. fagligt indhold til kommende medlemsaktiviteter, kan du sende dine forslag til e-mail akademi@dit.dk
DIT Akademi til alle medlemmer

Bliv medlem af Dansk IT og få adgang til DIT Akademi

Som medlem af Dansk IT har du fuld adgang til at udvikle dine digitale kompetencer på DIT Akademi. På DIT Akademi finder du e-learning, webinarer, videoer, artikler og værktøjer, der styrker din viden og dine kompetencer.

Få det meste ud af dit Dansk IT medlemskab

Dansk IT's medlemstilbud kan bidrage til udvikling af dine kompetencer indenfor it-området. Du har gratis adgang til alle vores medlemsarrangementer og webinarer samt IT-sikkerhedsmåling fra Hackerstop og e-læring fra GoLearn og Skillsoft. Husk også at du kan tilmelde dig alle vores konferencer og kurser til medlemspris. Nedenfor er et uddrag af nogle af dine medlemstilbud. Rigtig god fornøjelse!
Dansk IT 2023

Få en virksomhedsaftale hos Dansk IT

Løft medarbejdernes kompetencer og styrk virksomhedens digitalisering med en virksomhedsaftale med Dansk IT. Med en virksomhedsaftale melder I en gruppe af medarbejdere ind på samme tid og opnår dermed en række fordele.

Få succes med dit medlemskab

På denne side giver vi dig tips til, hvordan du kan få endnu mere ud af dit medlemskab.
Dansk IT medlemskab

Bliv medlem af Dansk IT

Udfyld formular nedenfor og opret et medlemskab. Vi glæder os til at byde dig velkommen i foreningen!