Det får du med Reboot

Coronakrisen har for mange virksomheder betydet en ny virkelighed. Krisen har også tydeliggjort, hvor afgørende digitaliseringen er for virksomhedens evne til at navigere i uroligt farvand og for mulighederne for at lancere nye innovative tiltag, når der er allermest behov for det. Nu skal vi se fremad, og vi skal turde at sætte nye ambitiøse mål for digitaliseringen. Reboot giver dig mulighed for at kickstarte det arbejde. 

Kort fortalt er Reboot en skræddersyet medarbejderdag om digital transformation. Dansk IT tager altid udgangspunkt i kundernes ønsker og behov, og det betyder, at medarbejderdagen vil zoome ind på de konkrete muligheder og udfordringer, din virksomhed står med i den digitale transformation. 

Vi designer blandt andet workshops, der kan skabe en fælles forståelse på arbejdspladsen af, hvordan virksomheden kan styrkes med digitale tiltag. Samtidig har vi et omfattende katalog med dygtige og inspirerende oplægsholdere, hvilket betyder, at medarbejderdagen bliver så relevant og givende som overhovedet muligt.

Når I bestiller en Reboot-dag hos Dansk IT, får I altid rådgivning om digitalisering og kompetencer. Vi lytter til jeres konkrete ønsker og oversætter det til en medarbejderdag med det optimale udbytte for virksomheden.

Med en Reboot-dag får man altid styrkede kompetencer, ny inspiration og et stærkere fællesskab.

En Reboot-medarbejderdag indeholder:

  • En keynote-taler: Forstå den digitale transformation og mulighederne for at styrke virksomheden med digitalisering.
  • Tre spor: Vi går i dybden med f.eks. virtuelle møder, digital innovation og cybersikkerhed. De konkrete emner aftales på et formøde.
  • Workshop: Vores dygtige facilitatorer designer en workshop til dine medarbejdere. Vi tager altid udgangspunkt i de konkrete behov og ønsker. 
  • Kommunikation: Vi producerer en podcast, video eller artikel fra dagen, som I frit kan anvende på jeres interne kanaler. Vi aftaler den konkrete form og vinkel på et formøde.

  • Pris: 89.600 kroner ekskl. moms.