Derfor skal du vælge Dansk IT

Lad Dansk IT designe den perfekte medarbejderdag for din virksomhed. Vi står klar til at hjælpe med et professionelt mødedesign, de bedste oplægsholdere, inspirerende workshops og hele kommunikationspakken, der sikrer, at alle får det optimale udbytte af dagen. Den perfekte medarbejderdag indeholder kompetenceudvikling, viden og inspiration og skræddersyet indhold. Dansk IT er din samarbejdspartner og hjælper dig med at nå målet.

Det skal du vide om Dansk IT

  • Dansk IT er en uafhængig forening og interesseorganisation, der bygger på faglig indsigt og viden. ​ 
  • Dansk IT er med over 11.000 medlemmer Danmark største it-professionelle fællesskab.
  • Kompetenceudvikling er en del af Dansk IT’s DNA og har været det siden 1958. ​
  • Dansk IT arrangerer 90+ medlemsevents, 60 forskellige kurser og en stribe større konferencer hvert år. ​
  • Vi har en mission om at fremme it-udviklingen i samfundet og om at hjælpe med at styrke danske virksomheder og organisationer med digitalisering. ​
  • ​Dansk IT’s kernekompetence er at designe møder og events med fokus på it og digitalisering. 

Det siger kunderne

”I forbindelse med en medarbejderdag i KU-IT kort før sommerferien i 2019 samarbejdede vi med Dansk IT omkring planlægning og afholdelse af dagen. Vi havde især gavn af Dansk IT’s store netværk af foredragsholdere, da vi havde besluttet os for, at dagen skulle centreres omkring 3 inspirerende oplæg. Det sparede os for en masse tid, at Dansk IT meget hurtigt kunne give os en bruttoliste, hvor vi kunne vælge fra, og efterfølgende klarede Dansk IT også det praktiske i forhold til foredragsholderne. Alt i alt fik vi stor og kompetent hjælp og sparring fra Dansk IT til medarbejderdagen.”

- Thomas David Nielsen, Ressourcemanager, Københavns Universitet

”I 2019 afviklede Statens It deres årlige medarbejderdag, hvor kompetenceudvikling var omdrejningspunktet. Statens It er en styrelse under Finansministeriet med ca. 480 medarbejdere på daværende tidspunkt. Det er et stort arrangement at stable en medarbejderdag på benene, både hvad angår det faglige indhold og de fysiske rammer. Det var derfor en kæmpe hjælp, at vi kunne trække på Dansk IT’s kompetencer og netværk, som hurtigt fik kredset os ind på fagligt relevante indlæg og oplægsholdere. De leverede en komplet kontaktliste med priser, som vi kunne tage udgangspunkt i.” 

- Katharina Rye Jensen, Chefsekretær for direktionen, Statens It