Hvorfor digital transformation?

Digital transformation handler om at udvikle sig som virksomhed og som organisation. Transformationen består blandt andet i, at man udvikler og gentænker alt fra produkter og services til måden, man arbejder på i virksomheden. Den digitale transformation er måden, man fremtidssikrer virksomheden på. 

Det er dog ikke nogen nem øvelse. For det første er en digital transformation ikke et afgrænset projekt, man kan afslutte på hverken tre eller seks måneder. Det er en rejse, hvor man har at gøre med kontinuerlige forandringer. Samtidig findes der ikke ét fælles svar på, hvad en digital transformation er, og hvad den indebærer. Det vil være forskelligt fra virksomhed til virksomhed. 

Er din virksomhed rustet til fremtiden?
Fra tech-trends som kunstig intelligens og chatrobotter til virtuelle møder og cloud computing: Markeder og virksomheder er i disse år under forandring. Kunderne stiller nye krav, og konkurrencesituationen udvikler sig hastigt, når nye spillere melder sig på banen. 

Som virksomhed og organisation skal man gribe de nye digitale muligheder og sikre, at man udnytter det enorme potentiale, der er. Digitaliseringen kan nemlig sætte strøm til drømme, visioner og strategier. Derfor er den digitale transformation så afgørende. 

Som virksomhedsleder bliver man nødt til at se på, om virksomheden råder over de rette kompetencer, så man er i stand til at udnytte det digitale potentiale. En Reboot-medarbejderdag i er et oplagt sted at starte. Læs mere om, hvordan Reboot kan hjælpe dig og din virksomhed her.

Relevante podcasts
Herunder kan du lytte til tre af Dansk IT's podcasts, der zoomer ind på emnerne digital innovation og digital transformation.