Det får du

Skillsoft har på verdensplan omkring 400 millioner brugere, hvoraf mange kommer fra store globale koncerner. 65 procent af Fortune 500-virksomhederne anvender Skillsoft til at træne og kompetenceudvikle deres medarbejdere.

Skillsoft er verdensførende inden for e-læring, og uddanner flere fagfolk hver dag end nogen anden virksomhed i verden.

Med Skillsoft får du interaktive kurser, oplysende videoer og praktiske simuleringer, så du kan lære i det tempo, der fungerer bedst for dig. Alt indhold er på engelsk.  
 
Du får undervisning fra bl.a. Fortune 500-ledere og eksperter som Jack Welch, Stephen R. Covey, Marshall Goldsmith, Gary Hamel og Harvard Business School-professorer.

Et Skillsoft abonnent varer 365 dage.

Vælg dit abonnement

Abonnement


Du får rabat med dine kollegaer

Med en virksomhedsaftale har du og dine kollegaer mulighed for at få yderligere rabat på Skillsoft, foruden en masse andre medlemsfordele, som dine kollegaer også kan få gavn af.

Læs mere om virksomhedsaftaler hos Dansk IT.

 

Gratis adgang for medlemmer

Som medlem af Dansk IT har du fri adgang til vores ”Skillsoft medlemspakke”, der består af mere end 5.000 kurser inden for forskellige emner, herunder it, teknologi, udvikling, business og digital transformation. Her er bare nogle af de mange kurser, du får adgang til:
 
• Azure Architecture
• CompTIA
• Cisco
• Certified Cloud Security Professional (CCSP)
• ITIL®
• Secure programming
 
Hvis du vil i gang med e-learning fra Skillsoft, skal du gå ind på denne side på DIT Akademi