Bliv en del af Dataetisk Ungeråd

I 2021 lancerede Dansk IT Dataetisk Ungeråd, og nu åbner vi for nye ansøgere til rådet for perioden september 2022 – august 2023. Hvis du er under 30 og interesseret i dataetik, så læs med her.

Cyber Security 2022

Dansk IT's vigtigste it-sikkerhedskonference der sætter informations- og cybersikkerhed på dagsordenen samt et grundigt overblik over trusselsbilledet. Deltag den 27. september 2022 hos IDA i København.

IT Jura 2022

Få årets it-retlige nyhedsopdatering på Dansk IT's populære IT Jura konference d. 6. oktober 2022 hos Vandværket i København
Kodeks

Kodeks for det gode udbud: 20 principper for og anbefalinger til offentlige myndigheders indkøb af digitaliseringsydelser

Ny publikation præsenterer et kodeks for det gode udbud. Et kodeks, der kan tjene som vejledning og inspiration til gennemførelse af udbudsforretninger for digitale løsninger til den offentlige sektor. Hent publikationen her.

Meet & Inspire

Alle medlemmer af Dansk IT har gratis adgang til Meet & Inspire, vores faglige inspirationsarrangementer. Tilmeld dig kommende Meet & Inspire her.
Transformation og innovation

Bestyrelse, politiske udvalg, fagråd og Advisory Board

Dansk IT er organiseret med en bestyrelse, seks fagråd, fire politiske udvalg, et ungeråd samt et Advisory Board. Få overblikket her.