Netværk: Service Integration and Multisourcing

Bliv en del af et nyt netværk, som beskæftiger sig med kunsten at samarbejde med flere leverandører. 

Udbytte af netværket 

Netværket Service Integration and Multisourcing beskæftiger sig med udbredelse af viden inden for samarbejde mellem flere leverandører om leverance af services til kundeorganisationer. Særligt vil netværket fokusere på sikringen af, at flere understøttende leverancer integreres til en sømløs, helstøbt forretningsservice, så kunden oplever én samlet ansvarsflade. 

Som medlem af netværket vil du få inspiration til dit arbejde og blive en del af et fagligt, fortroligt forum, hvor du kan udveksle erfaringer med andre it-professionelle.

Formålet med netværket er at hjælpe dig med at opbygge et netværk af faglige sparringspartnere og et vigtigt element i netværket er tillid og fortrolighed deltagerne imellem.

Temaerne på netværksmøderne fastsættes mellem facilitator Michael Imhoff og netværksmedlemmerne. På den måde har du som medlem stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med og som berører dig i din professionelle hverdag.

Netværkets overordnede fokus vil være på leverandørstyring, kontraktstyring, multisourcing, serviceintegration, SIAM, service integration and management og it-management. 

Mulighed for et prøvemøde

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmedlemmer og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig.

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk for at høre mere. 

Bemærk; har du deltaget i et af de åbne opstartsmøder fra 2017 - 2019, er det ikke muligt at deltage i et gratis prøvemøde. 


Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Afholdelsested: København
Antal møder årligt: 4​
Tidsrum: 09.00 - 16.00

Pris:

  • Medlemskab af DANSK IT og netværket SIAM kr.: 9.235,- ekskl. moms per år.

  • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket SIAM kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket SIAM til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT.  


Repræsenterede virksomheder:
ATP, BusinessNow, Danmarks Nationalbank, Danske Bank, Energinet Forretningsservice A/S, Implement, ITSM Consultancy Services, JN Data, Kombit, Nordea Danmark Filial af Nordea Sverige, Post Nord Danmark, Poul Tokkesdal Aps, SKI - Statens og Kommunernes Indkøbsservice, Sofigate, Statens IT, Venzo Analytics, Aalborg Universitet. 

Læs DANSK IT's persondatapolitik.Medlemsfordele

Artikel - Mandag - d. 24-6-2019

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.

Artikel - Onsdag - d. 6-3-2019

Agile kontrakter i praksis

Kurset giver dig indsigt i anvendelsen af agile kontrakter i IT-projekter, hvor målet er at etablere et projekt baseret på agile principper. Du lærer om reguleringen i agile kontrakter og hvilke forhold, man særligt skal være opmærksom på for at få et optimalt projekt.

Ansøg om medlemskab af netværket

Billede Netværksflyer Service Integration and Multisourcing Hent netværksflyeren om netværket Service Integration and Multisourcing. netværk Service Integration & Multisourcing

Nyhed - Onsdag - d. 22-11-2017

Nyt netværk skal mere end vidensdele – det skal producere

Michael Imhoff Nielsen, næstformand itSMF International, er facilitator for DANSK IT’s nye netværk Service Integration & Multisourcing.