Netværk: Forretnings­udvikling & IT

Netværket beskæftiger sig med forretningsudvikling og it-strategier drevet af ny it.

Netværkets overordnede fokus 

 • Forretningsudvikling, anvendelse af nye teknologier, it-strategier, ændringer af organisationer og forretningsprocesser på baggrund af implementering af ny it 
 • Tidsaktuelle temaer med et højt fagligt indhold
 • At møderne afvikles i spændingsfeltet mellem flere synsvinkler, der normalt er repræsenteret af forskellige indlægsholdere 
 • At netværket danner rammen om et professionelt netværk, hvor vi inspirerer hinanden til innovative løsninger på forretningsmæssige udfordringer

Udbytte af netværket 

Seks gange om året vil din forståelse af forretningsudvikling blive udfordret, som indlægsholderne præsenterer cases, innovative løsninger og praktiske erfaringer med anvendelse af ny it og ændring af organisationernes forretningsprocesser. Der er løbende præsentation af nyeste forskning i teknologi, de langsigtede it-trends, strategi og processer.

Du vil blive mødt af et netværk med stor spørge- og diskussionslyst, og der er på møderne ofte en tæt dialog mellem medlemmer og oplægsholder. Medlemmerne bidrager med erfaringer fra egne organisationer og projekter, de har været involveret i. Samtidigt vil du på møderne og under den efterfølgende middag opbygge et stærk netværk af ledere, forretningsudviklere og personer med stor viden om mange forskellige teknologier og de processer, der forholder sig til IT-strategier.

Møderne holdes som eftermiddags- og aftenmøder på et konferencested med efterfølgende middag. En gang om året bestræber vi os på at komme på virksomhedsbesøg og se en case fra indersiden af en virksomhed. Til jul har vi et særligt arrangement, hvor vi runder året af med at give medlemmerne god tid til at diskutere årets emner på kryds og tværs.

Robotics, Det gode kunde-leverandørsamarbejde, Blockchain, Agil forretnings- og IT-udvikling, Den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi 2016-2020 - er blot nogle de emner netværket har arbejdet med. Se de tidligere programmer her.

Netværket henvender sig til 

Medlemmerne er ledende medarbejdere og rådgivere med ansvar for forretningsudvikling og implementering af forretnings- og it-strategier eller med ansvar for it-aktiviteter med væsentlig betydning for forretningsudviklingen. Vores fokus er forretningsudvikling, processer og anvendelsen af teknogier og i mindre grad de underliggende tekniske detaljer.


Program for næste møde

Kommende møder

Tidligere programmer

Praktisk Info

Afholdelsessted: Hovedstadsområdet 
Antal møder årligt: 6
Tidspunkt: 16.30 - 20.30
Pris*: 7650,- 
*Prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT.

Repræsenterede virksomheder

ATP, Axcess A/S, BEC, Brdr. Hartmann A/S, BRFkredit, Capgemini Sogeti Danmark A/S, Carl Møller, Dansk Flygtningehjælp, DBC A/S, Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Gavdi A/S, IT RELATION, IT-Forsyningen, Jyske Bank A/S, LB Forsikring G/S, Nets Denmark A/S, Nykredit Realkredit A/S, ProPartner Consulting ApS, Rejsekort A/S, Right People Group, Schultz A/S, Socialstyrelsen, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Udenrigsministeriet, Vejdirektoratet

Det  sker også i DANSK IT:

  Webinar: Service Integration and Management frameworket SIAM

  På-vej-hjem møde - Tirsdag - d. 20/2/2018

  Webinar: Service Integration and Management frameworket SIAM

  Join this interesting SIAM webinar, and get some stories and experiences from the real world SIAM engagements around the globe.

  Webinar: Future of payment

  På-vej-hjem møde - Onsdag - d. 21/2/2018

  Webinar: Future of payment

  Fremtidens kontantløse betaling er over os. Hele tiden udvikles ny teknologi, der kan gøre vores tilværelse nemmere med betaling. Deltag i det spændende webinar, hvor Jan Peter Madsen fra PA Consulting Group vil fortælle om de mange muligheder, der sker på betalingsfronten lige nu og i fremtiden.

  Etablering af High Performance Agile Teams - case: Deloitte

  På-vej-hjem møde - Tirsdag - d. 27/2/2018

  Etablering af High Performance Agile Teams - case: Deloitte

  Åbent netværksmøde

  Scrum i kombination med andre projektledelsesmetoder

  På-vej-hjem møde - Fredag - d. 2/3/2018

  Scrum i kombination med andre projektledelsesmetoder

  Som deltager på dette møde får du viden fra en underviser med 15 års erfaring med projektledelse og 10 års erfaring med SCRUM. Du får løsninger på problemstillinger, som tager udgangspunkt i faktiske udfordringer i diverse større danske virksomheder, når vi arbejder med SCRUM.

  På-vej-hjem møde - Torsdag - d. 8/3/2018

  Webinar: Reducér risk med agil produktnedbrydning

  Story Mapping, White Elephant og 3-dimensionel backlog. Deltag i webinaret og hør, hvordan man med simple Product Management teknikker sikrer at projekter og initiativer kan eksekveres med lav risici, klare mål og gejst i teamet – uagtet om man arbejder agilt eller ej.