Business Intelligence

Styrk dit professionelle netværk indenfor business intelligence. Få inspiration og nye perspektiver på både de tekniske og forretningsmæssige discipliner.

Netværkets overordnede fokus 

  • Business Intelligence
  • Data warehousing
  • Big Data
  • Strategi og projektmetoder

Udbytte af netværket

Business Intelligence er et paraplybegreb, der dækker en lang række koncepter, metoder, teknikker og produkter. Fælles for dem alle er dog, at det handler om at omsætte data til viden. Emnet, Business Intelligence, har de sidste 5 år stået øverst på Gartners liste over CIO'ens topprioriteter, så der er god grund til at holde sig skarp på området!

Vi beskæftiger os både med de tekniske og forretningsmæssige discipliner. Det er netværkets medlemmer, der afgør, hvilke emner der behandles fra gang til gang. 

Business Intelligence front-end værktøjer, Test af Data Warehousing, Databaser, Persondataforordning – konsekvenser for Business Intelligence løsninger
- er blot nogle de emner netværket har arbejdet med. Se de tidligere programmer her.

Netværket henvender sig til 

Du arbejder professionelt med Business Intelligence og ønsker, på en effektiv måde, at udveksle erfaringer, få inspiration og lære nyt samt styrke dit professionelle netværk.

Vi bliver opdateret på de nyeste trends og værktøjer på BI-området, både nye muligheder og i hvilket omfang de faktisk bliver brugt. Vi udveksel erfaringer, så vi bliver klogere, men ikke bare får fyldt ny viden på.

Medlemmernes udbytte af netværket

Program for næste møde

Kommende møder

Praktisk Info

Afholdelsessted: Hovedstadsområdet
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 12.00 - 17.00
Pris*: 7650,- 

*Prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT.

Repræsenterede virksomheder

Affecto Danmark A/S, BInnovation, CDK Global ApS, Danske Bank, DMA Consult, DSB Kommerciel, Hillerød Kommune, iMus, Jyske Finans A/S, Københavns Kommune - Koncernservice - IT Udviklingscenter, PA Consulting Group A/S, Rambøll Management, Santander Consumer Bank, Tabaska IT og revision