Guide til digitalisering af SMV'er: Massivt efterslæb at indhente

DANSK IT's erhvervsudvalg udsender en guide til digitalisering af små og mellemstore virksomheder. Guiden kommer på et tidspunkt, hvor flere undersøgelser viser, at det danske SMV-lag halter alvorligt bagefter med digitaliseringen. Udgivelsen er derfor tænkt som det opslagsværk, som iværksætteren slår op i, når vedkommende er i tvivl om, hvordan digitalisering kan bruges til at videreudvikle forretningen.

Billede til pressemedelelse om SMVguide om digitalisering af SMV'er 

I snart et år har formanden for DANSK IT’s erhvervsudvalg gået med en hemmelighed, som han nu kan løfte sløret for. I dag udgiver erhvervsudvalget nemlig en guide til digitalisering af små og mellemstore virksomheder, der kan og skal bidrage til at løfte det danske SMV-lag ind i den digitale tidsalder.

Guiden gennemgår alle væsentlige områder, hvor danske virksomheder kan finde værdiskabende resultater ved hjælp af digitalisering. Guiden er tiltænkt både at kunne læses som en komplet guide til alle områder af digitalisering i virksomheden eller bruges som et løbende opslagsværk, når der opstår behov eller tvivl om, hvordan det egentlig er med det der GDPR eller cloud computing.

Download guiden ved at klikke her

Vækst og digitalisering hænger sammen

DANSK IT’s guide til digitalisering henvender sig til den store underskov af små- og mellemstore virksomheder, som endnu ikke er kommet helt med på digitaliseringsbølgen. Tal, som regeringen fremlagde i sin strategi for Danmarks digitale vækst, der udkom i foråret, viser nemlig, at der kan være meget store potentialer at hente ved yderligere digitalisering.

Formanden for DANSK IT’s erhvervsudvalg, Jim Nielsen, udtaler:

- De danske SMV’er halter bagud med digitaliseringen. Det er ikke bare dumt, det er også dyrt, og skal bringes til ophør snarest. Der ligger kæmpe effektiviserings- og konkurrencemæssige fordele i digitaliseringen.

- Med SMV-guiden får de gode råd og konkret rådgivning, kogt ned til det mest essentielle og overskuelige. Med vores guide i hånden har vi sikret, at mulighederne er blevet kortlagt og gjort tilgængelige, gratis for alle danske virksomhedsejere.

Guiden kan erhverves på dit.dk, hvor den både kan fås som PDF og bestilles til gratis postlevering.

DANSK IT’s erhvervsudvalg

DANSK IT’s erhvervsudvalg har som overordnet målsætning at opnå synlighed om og indflydelse på, at erhvervslivet i Danmark følger med i den teknologiske udvikling. Udvalget har særligt fokus på, at få flere virksomheder i SMV-segmentet til at tænke tilstrækkeligt offensivt, så de gennemfører de nødvendige teknologiske satsninger og opnår de mulige gevinster.

Download guiden ved at klikke her