Disrupt Denmark Hackathon

I forbindelse med konferencen Offentlig digitalisering afholder DANSK IT den 17. - 19. marts et hackathon ”Disrupt Denmark” for studerende og andre, der vil prøve kræfter med udviklingen af den offentlige sektor. 

Vi lever i en tid, hvor disruption og innovation er på dagsorden. Hvis en virksomhed ønsker at eksistere i morgen, må den prøve at kigge indad og disrupte sig selv. Disruption og innovation gælder også det offentlige Danmark.

I år afholder DANSK IT et hackathon hvor vi inviterer unge og studerende til at disrupte Danmark. Her har du mulighed for at arbejde med cases, som udfordrer den måde det offentlige Danmark gør tingene på i dag, og giver dig chancen for at vinde billetter til årets digitaliseringskonference Offentlig digitalisering 2017, hvor der er rig mulighed for at møde både offentlige institutioner og de virksomheder, der er med til at digitalisere Danmark.

In English


Om arrangementet

Cases

Sponsorer

Program

Praktisk information

Dato:
17. - 19. marts 2017 (+ 22. marts for finalister)

Sted:
DANSK IT
Bredgade 25 A, 3. sal
1260 København K 

Pris:
Gratis 

Tilmeldingsfrist
1. marts 2017 - Der er kun 30 pladser, men vil være venteliste.

Framelding
Framelding skal ske skriftligt per e-mail til disruptdenmark@dit.dk senest den 3. marts. DANSK IT forbeholder sig retten til at opkræve et "no-show fee" på kr. 500,- ved manglende fremmøde uden rettidig afmelding. 

Spørgsmål
Har du spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til disruptdenmark@dit.dk.




Tilmeld dig

Konference - Onsdag - d. 22/3/2017

Offentlig digitalisering