Bliv medarrangør på en konference

Mød din nuværende og kommende kundekreds som medarrangør af Dansk IT´s konferencer. Der er mange forskellige muligheder for at få netop jeres faglighed i spil, og som medarrangør får du altid fuld eksponering både før, under og efter konferencen.

  • Bliv en del af Dansk IT’s nyskabende og inspirerende konferenceunivers, der er kendt for sin stærke faglighed og gode netværksmuligheder.

  • Med et oplæg på et separat medarrangørspor, stand, webinar, podcast, artikel eller noget helt andet kommer du i dialog med potentielle kunder, samarbejdspartnere, fagfolk og mulige nye medarbejdere.

  • Du får synlighed på Dansk IT’s hjemmeside, SoMe og over for vores 11.000 nyhedsbrevsmodtagere. 

Her ses et eksempel på medarrangørpakker ved OffDig 2023, som afholdes for ca. 1.500 deltagere. Læs mere her om at blive medarrangør ved OffDig 2023.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde, og hvor vi kan vejlede dig i, hvordan du får mest værdi for dit engagement. Som medarrangør er du med til at skabe fantastiske oplevelser og læring for mennesker, der arbejder med digitale løsninger og IT i det private og i det offentlige. Kontakt Hans Ravnkjær Larsen, chef for events og forening, på mail: hrl@dit.dk eller tlf.: 33 17 97 97 / 20 12 32 50.