Kontraktstyring og it-udbud 

Bliv en del af en ny netværksgruppe målrettet dig, som arbejder med offentlige kontrakter og it-udbud. 

Søger du større indsigt i, hvordan du i praksis arbejder med kontraktstyring og offentlige it-bud? 

I netværksgruppen Kontraktstyring og it-udbud får du konkret viden, inspiration og sparring fra andre it-professionelle. 

Netværksgruppen arbejder med problemstillinger fra din dagligdag og har fokus på de praktiske aspekter inden for offentlig konkurrenceudsættelse og kontraktstyring af IT. 


Vigtig information

Beskæftiger du dig med kontraktstyring, it-udbud eller vendor management, så se om netværksgruppen ikke er noget for dig. På opstartsmødet d. 26. september var der en rigtig god dialog mellem såvel kunde som leverandør og rådgiverside - det tegner for et super godt og nærværende netværk.                                                                         Jeg kan kun anbefale deltagelse i netværksgruppen, hvis du vil have input og sparring af meget kompetente netværksdeltagere - du får værdifuld viden med hjem og ikke mindst får et forum hvor du fortroligt kan drøfte de udfordringer, du måske har. Dine erfaringer og viden er vigtige for netværksgruppen, og du får mest ud af gruppen, når du også deler din viden.

Bjarne Jørgensen, Markedschef v. SKI

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Artikel - Onsdag - d. 7-9-2016

Agile kontrakter i praksis

Kurset giver dig indsigt i anvendelsen af agile kontrakter i IT-projekter, hvor målet er at etablere et projekt baseret på agile principper. Du lærer om reguleringen i agile kontrakter og hvilke forhold, man særligt skal være opmærksom på for at få et optimalt projekt.