Netværk: Service Integration and Multisourcing

DANSK IT´s nye netværk, Service Integration and Multisourcing, beskæftiger sig med udbredelse af viden inden for samarbejde mellem flere leverandører om leverance af services til kundeorganisationer.

Om Service Integration and Multisourcing

Netværket Service Integration and Multisourcing beskæftiger sig med udbredelse af viden inden for samarbejde mellem flere levenradører om leverance af services til kundeorganisationer. Særligt vil netværket fokusere på sikringen af, at flere understøttende leverancer integreres til en sømløs, helstøbt forretningsservice, så kunden oplever én samlet ansvarsflade. 

Som medlem af netværket vil du få inspiration til dit arbejde og blive en del af et fagligt, fortroligt forum, hvor du kan udveksle erfaringer med andre it-professionelle.

Formålet med netværket er at hjælpe dig med at opbygge et netværk af faglige sparringspartnere og et vigtigt element i netværket er tillid og fortrolighed deltagerne imellem.

Michael Imhoff er facilitator for netværket. Michael Imhoff er Senior Manager ved Sofigate og Vice President ved itSMF International Executive Board. Læs mere om Michael Imhoff her.

Netværkets overordnede fokus

  • Leverandørstyring
  • Kontraktstyring
  • Multisourcing
  • Serviceintegration
  • SIAM
  • Service Integration and Management
  • IT Mangement

Netværket henvender sig til

Service Integration and Multisourcing er målrettet dig, der arbejder med styring af flere leverandører og håndtering af de services, de leverer, så de hænger sammen og opleves af din kunde (internt eller eksternt) som en helstøbt forretningsservice. 

Du fungerer enten som koordinerende led mellem forskellige leverandører, eller du har ansvaret for styring af den koordinerende funktion. 

Du arbejder måske som Supplier Manager, Contract Manager eller Service Delivery Manager, og dine arbejdsopgaver og ansvarsområder dækker eksempelvis leverandør- og/eller kontraktstyring og beslutning om, hvorvidt services skal købes udefra eller leveres internt i din virksomhed. 

Vær med fra starten

Netværket er i opstartsfasen og i løbet af efteråret 2017 og foråret 2018 afholder DANSK IT flere gratis På-vej-hjem møder, hvor facilitator for netværket og aktuelle talere sætter fokus på en række emner inden for sourcing og serviceintegration. Til møderne er der både afsat tid til oplæg, diskussion og networking. Målet er at samle nok interesse for netværket, så det kan skydes i gang i maj 2018.

Er du med fra starten, har du mulighed for at præge rammerne og sætte dagsordenen for netværket. Melder du dig ind i netværket inden den 1. Maj 2018, får du medlemskabet til en særlig early bird-pris.

Åbent netværksmøde den 12. marts 2018

Praktisk info

Sted: DANSK IT
Mødedatoer:  12. marts 2018 (Åbent netværksmøde - gratis for alle)
                          8. maj 2018 (netværksmøde fra kl. 09.00 - 16.00)
                          27. august 2018 (netværksmøde fra kl. 09.00 - 16.00)
                          13. november 2018 (netværksmøde fra kl. 09.00 - 16.00)

Early-bird pris for første års medlemskab af netværket Service Integration & Multisourcing ved indmeldelse senest den 1. maj 2018: 5.000 kr.  
*Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT til 1.585 kr. per år. 
** Almindelig netværkspris er 7.650 kr. per år.


Kom på interesselisten - skriv til cwh@dit.dk

netværk Service Integration & Multisourcing

Nyhed - Onsdag - d. 22/11/2017

Nyt netværk skal mere end vidensdele – det skal producere

Michael Imhoff Nielsen, næstformand itSMF International, er facilitator for DANSK IT’s nye netværk Service Integration & Multisourcing.