Netværk: Service Integration and Multisourcing

Bliv en del af et nyt netværk, som beskæftiger sig med kunsten at samarbejde med flere leverandører. 

Om Service Integration and Multisourcing

Netværket Service Integration and Multisourcing beskæftiger sig med udbredelse af viden inden for samarbejde mellem flere leverandører om leverance af services til kundeorganisationer. Særligt vil netværket fokusere på sikringen af, at flere understøttende leverancer integreres til en sømløs, helstøbt forretningsservice, så kunden oplever én samlet ansvarsflade. 

Som medlem af netværket vil du få inspiration til dit arbejde og blive en del af et fagligt, fortroligt forum, hvor du kan udveksle erfaringer med andre it-professionelle.

Formålet med netværket er at hjælpe dig med at opbygge et netværk af faglige sparringspartnere og et vigtigt element i netværket er tillid og fortrolighed deltagerne imellem.

Som netværksmedlem har du stor indflydelse på agendaen for netværksmøderne. I samarbejde med facilitator Michael Imhoff Nielsen vil du bestemme hvilke emner netværket skal beskæftige sig med til møderne. 

Netværkets overordnede fokus vil være på leverandørstyring, kontraktstyring, multisourcing, serviceintegration, SIAM, service integration and management og it-management.  

Vær med fra starten

Forud opstarten af netværket afholdes en række gratis På Vej Hjem-møder. Er du interesseret i at deltage i disse møder eller netværket, skriv til Projektleder Camilla Wyrna Hansen på cwh@dit.dk og kom på interesselisten. 

Vi opstarter netværket, når vi som minimum har 10 medlemmer. Dette for at sikre, at du som netværksmedlem får udbytte af dit medlemskab fra første møde af. 


Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Praktisk info

Antal møder årligt: 4

Early-bird pris for første års medlemskab af netværket Service Integration & Multisourcing: 5.000,00 kr. ekskl. moms.

*Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT til 1.585,00 kr. per år ekskl. moms. 
** Almindelig netværkspris er 7.650,00 kr. per år eks. moms. 

Læs DANSK IT's persondatapolitik.

På-vej-hjem møde - Torsdag - d. 8-11-2018

Opstartsmøde for netværket Service Integration and Multisourcing

Deltag i andet opstartsmøde for DANSK IT´s nye netværk Service Integration and Multisourcing og bliv medlem af et fagligt netværk.
netværk Service Integration & Multisourcing

Nyhed - Onsdag - d. 22-11-2017

Nyt netværk skal mere end vidensdele – det skal producere

Michael Imhoff Nielsen, næstformand itSMF International, er facilitator for DANSK IT’s nye netværk Service Integration & Multisourcing. 

Kom på interesselisten for netværket