Netværk: Service Integration & Multisourcing

Netværket beskæftiger sig med udbredelse af viden inden for samarbejde mellem flere leverandører om leverance af services til kundeorganisationer med særligt fokus på sikring af, at flere understøttende leverancer integreres til en sømløs, helstøbt forretningsservice, så kunden oplever én, samlet ansvarsflade.

Netværket Service Integration & Multisourcing er for dig

Netværket Service Integration & Multisourcing er målrettet dig, der arbejder med styring af flere leverandører og håndtering af de services, de leverer, så de hænger sammen og opleves af din kunde (internt eller eksternt) som en helstøbt forretningsservice. 

Du arbejder måske som Supplier Manager, Contract Manager eller Service Delivery Manager, og dine arbejdsopgaver og ansvarsområder dækker eksempelvis leverandør- og/eller kontraktstyring og beslutning om, hvorvidt services skal købes udefra eller leveres internt i din virksomhed. 

Du fungerer enten som koordinerende led mellem forskellige leverandører, eller du har ansvaret for styring af den koordinerende funktion. 

Formålet med netværket er at hjælpe dig med at opbygge et netværk af faglige sparringspartnere og et vigtigt element i netværksgrupperne er tillid og fortrolighed deltagerne imellem.

Samarbejde mellem DANSK IT og itSMF Danmark

itSMF_og_DANSK_IT

Netværket er et samarbejde mellem DANSK IT og itSMF Danmark (IT Service Management Forum Danmark), hvilket betyder, at medlemmer af itSMf  Danmark kan melde sig ind i netværket udelukkende til netværkspris. 


Vær med fra starten

Netværket er i opstartsfasen og i løbet af efteråret afholder DANSK IT flere gratis På-vej-hjem møder, hvor facilitatorerne for netværket og aktuelle talere sætter fokus på en række emner inden for sourcing og serviceintegration. Til møderne er der både afsat tid til oplæg, diskussion og networking. Målet er at samle nok interesse for netværket, så det kan skydes i gang primo 2018.

Er du med fra starten, har du mulighed for at præge rammerne og sætte dagsordenen for netværket. Melder du dig ind i netværket inden den 1. januar 2018, får du medlemskabet til en særlig early bird-pris.

Mike Polczynski, Partner i Implement Consulting Group, og Mikael SchwartsChefkonsulent hos A-2, er facilitatorer for netværket. Begge har stor erfaring med facilitatorrollen fra tidligere netværk hos DANSK IT.Mere om Service Integration og Multisourcing

Åbent netværksmøde den 27. november 2017

Praktisk info

Sted: DANSK IT
Mødedatoer:  27. oktober 2017 (gratis På-vej-hjem møde med Claire Agutter)
                          27. november 2017 (Åbent netværksmøde - gratis for alle)
                          5. februar 2018 (netværksmøde)
                          3. maj 2018 (netværksmøde)
                          30. august 2018 (netværksmøde)
                          15. november 2018 (netværksmøde)

Early-bird pris for første års medlemskab af netværket Service Integration og Multisourcing ved indmeldelse senest den 1. januar 2018: 5.000 kr.  
*Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT til 1.585 kr. per år. 
** Almindelig netværkspris er 7.650 kr. per år.