Netværk: Kvinder og it-ledelse

Netværket Kvinder og it-ledelse fungerer som et it- og ledelsesforum med faglige indlæg, erfaringsdeling og sparring.

Udbytte af netværket 

Som medlem af DANSK IT´s netværk Kvinder og it-ledelse får du et sparringsforum og nye vinkler på de it- og ledelsesproblemstillinger, du møder i hverdagen.

Du kan forvente et højaktuelt mødeprogram, hvor eksterne oplægsholdere ofte er en del af agendaen. Netværksmøderne består derfor af et mix af eksterne oplæg, sparringssessioner samt faglige diskussioner. 

Til møderne lægges der vægt på at udveksle viden og erfaring til gavn for den enkelte deltager og dennes virksomhed. Det forventes derfor, at netværksmedlemmerne bidrager aktivt med viden, erfaring og inspiration. 

De nye indsigter giver netværksmedlemmerne grundlag for at identificere områder, hvor egen arbejdsplads kan forbedre performance og implementere nye metoder i praksis. 

Netværkets overordnede fokusområder er it-ledelse for kvinder, de ydre og indre barrierer for kvindelige it-ledere, kvinders repræsentation i it-branchen og i it-jobs og vilkår for kvinder i it-branchen.

Som netværksfacilitator leder Bente Bøllingtoft Lindstrøm de seks årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt agenda for møderne.

Du har dog som netværksmedlem stor indflydelse på mødernes tematikker. Det er dine og de andre medlemmers udfordringer og behov, der er i centrum for netværksmøderne, hvorfor medlemmerne er med til at bestemme, hvad netværket skal beskæftige sig med. 

Det er derfor forventeligt, at du deltager aktivt til møderne og prioriterer de seks årlige møder samt evt. forberedelse forud for møderne. Netværket arbejder du fra, at jo mere du selv bidrager, jo mere får du ud af dit medlemskab. Se de tidligere programmer her.

Netværket Kvinder og it-ledelse er et af DANSK IT´s ældste netværk. Flere af medlemmerne har været en del af netværket i næsten 10 år. Der er derfor en høj fortrolighed og forståelse for hinandens faglige udfordringer i netværket. Netværksmøderne begynder med frokost for at opbygge relationerne, og hvor både faglige men også personlige situationer bliver vendt blandt medlemmerne.

Deltag i et netværksmøde - gratis

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmedlemmer og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig.

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk for at høre mere. 
Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Afholdelsessted: Hovedstadsområdet
Antal møder årligt: 6
Tidspunkt: 10.30 - 16.00 eller 12.15 - 16.00

Pris: 

  • Medlemskab af DANSK IT og netværket kr.: 9.235,- ekskl. moms per år. 

  • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT. 


Repræsenterede virksomheder: 
Atos IT Solutions & Services A/S, CGI Danmark A/S, FOA, Forsikringsakademiet, HK, Nordea Danmark Filial af Nordea Sverige, Region Syddanmark, Tryg A/S, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen,  UdviklingSvej, Velliv - København.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.
nyhed

Artikel - Mandag - d. 24-9-2018

Nyheder

Medlemsfordele

Artikel - Mandag - d. 24-6-2019

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.

Ansøg om medlemskab af netværket

★★★★ Netværksmedlemmerne giver netværket 4,7 /5

★★★★ Netværksmedlemmerne vurderer facilitator til 4,6 / 5

★★★★ Netværksmedlemmerne vurderer mødernes relevans til 4,5 /5

For mig er det rigtig givende, at der sidder nogle i netværket, som laver lidt det samme, som jeg også sidder med, og så sidder der nogle mere teknisk tunge profiler. Her bliver jeg klogere og fagligt stærkere, fordi jeg kan gå hjem til min egen organisation og sige, skal vi ikke kigge på det her eller der her skal vi holde os fra.   

Netværksmedlem Katrine Vedel, Specialkonsulent ved Region Syddanmark

Jeg har valgt at prioritere netværket fordi, jeg synes, at jeg får rigtig meget med mig hjem. Jeg får dels en masse god energi af det. Og selvom det kan være svært at hive tiden ud i en travl hverdag, så ved jeg altid, at jeg får mere energi med hjem end, hvad jeg skal bruge på at tage af sted.