Se udvalgte oplæg fra Cyber Security 2021

Cyber Security blev i 2021 afholdt online grundet corona. Du kan se nogle af de spændende optagelser med de it-sikkerhedseksperter, der kiggede forbi studiet hos Dansk IT for at præsentere deres oplæg.

Under angreb: Da Demant blev ramt af ransomware

Hør Christian Brünniche Lund, Director, IT Security & Compliance, Demant, fortælle, hvad der skete, da Demant blev ramt af et omfattende hackerangreb, og hvordan deres forsvar i ransomware er i dag.

Sådan bliver du hacket!

Christian Dinesen, Security Architect, Carlsberg Group, demonstrerer udvalgte teknikker og værktøjer, der ofte benyttes af hackere til at trænge ind i systemer og netværk.

Keynote: De største cybertrusler mod danske virksomheder og organisationer i 2021

Cyberangreb koster ramte virksomheder i Danmark millioner og kan i værste fald lamme samfundsvigtige funktioner. Hør Thomas Lund-Sørensen, chef for Center for Cybersikkerhed, fortælle om de væsentligste trusler, som danske virksomheder og organisationer står over for i 2021, og hvad der skal til for at få et effektivt cyberforsvar.

Afløseren til NemID er snart på trapperne - men er det sikkert?

NemID bliver snart til MitID. Men hvorfor egentlig skifte NemID ud med noget nyt? Og hvordan er det tekniske setup bag den nye løsning, som vi snart alle kommer til at bruge? Få svar på de mange spørgsmål, når Charlotte Jacoby fra Digitaliseringsstyrelsen løfter sløret for MitID, fremtidens digital identifikation.