Om konferencen

Årets Cyber Security-konference blev afholdt den 1. november 2023 hos CPH Conference. Konferencen er Dansk IT's vigtigste it-sikkerhedskonference, der hvert år sætter informations- og cybersikkerhed på dagsordenen og giver et grundigt overblik over trusselsbilledet. Og hvorfor er konferencen så vigtig?

Hackere stjæler og lækker følsomme oplysninger om virksomheder og borgere - og hver enkelt af os udsættes for mere og mere sofistikerede angreb. Det koster umådelige summer af penge, og det hæmmer udviklingen og innovationen af de digitale teknologier. Så hvad gør vi? Hvem har idéerne til at sikre digital sikkerhed, som vi kan bruge til noget i den fysiske virkelighed? Èn ting er sikkert: Ingen overlever uden sikkerhed – hverken individer, virksomheder, samfund eller nationalstater.

På Cyber Security-konferencen dykker vi ned i problemstillingerne. På konferencen i 2023 blev deltagerne blandt andet klogere på, hvordan AI påvirker cybersikkerheden, hvordan phishingtests kan bruges som et effektivt redskab til at styrke cybersikkerheden - og så var der et spændende og yderst relevant oplæg, der zoomede ind på, hvad vi kan lære af krigen i Ukraine.

Målgruppe 

Konferencen er relevant for dig, der arbejder med informations- og cybersikkerhed, og vil have en grundig opdatering på området. Din titel kan fx være CIO, CISO, CTO, it-chef, it-driftshef, digitaliseringschef, DPO’er, IT-Security Manager, it-sikkerhedsofficer, it-konsulent, it-sikkerhedsleder, systemprogrammør, sikkerhedsspecialist, it-direktør, chefkonsulent, Software Architect osv.

Program

Det faglige program udarbejdes hvert år af Dansk IT's fagråd for informationssikkerhed, som består af et solidt hold af specialister på cyberområdet. De arbejder benhårdt på at kunne præsentere et spændende og relevant konferenceprogram af høj kvalitet, for både cyberledere og it-teknikere/specialister. Det unikke ved Cyber Security-konferencen er, at der altid er et højt fagligt niveau blandt talerne og en intim atmosfære, der skaber rammerne for masser af dialog og sparring.  

Du får en masse faglig viden fra både keynote-oplæg, debatter og workshops, så du bedre kan sikre dig og din organisation i cyberspace. Programmet giver også plads til, at du kan sparre og netværke med de andre deltagere og dermed få styrket dit netværk med ligesindede.

3 gode grunde

  • Du får overblik over trusselsbilledet - hvem, hvor og hvordan
  • Du får inspiration til, hvordan du får sat sikkerhed på dagsordenen i din virksomhed
  • Det er en oplagt mulighed for at styrke dit netværk og dele erfaringer med ligesindede