Om konferencen

Vi glæder os til at byde dig velkommen på den årlige Cyber Security konference. Konferencen er Dansk IT's vigtigste it-sikkerhedskonference, der sætter informations- og cybersikkerhed på dagsordenen og giver et grundigt overblik over trusselsbilledet.

Program

Hackere stjæler og lækker følsomme oplysninger om virksomheder og borgere - og hver enkelt af os udsættes for mere og mere sofistikerede angreb. Det koster umådelige summer af penge, og det hæmmer udviklingen og innovationen af de digitale teknologier. Så hvad gør vi? Hvem har idéerne til at sikre digital sikkerhed, som vi kan bruge til noget i den fysiske virkelighed? Èn ting er sikkert: Ingen overlever uden sikkerhed – hverken individer, virksomheder, samfund eller nationalstater.

På Cyber Security dykker vi ned i problemstillingerne, så du kan blive hjulpet godt på vej. Du vil få den nødvendige faglige viden fra de mange keynote-oplæg, debatter og workshops, så du bedre kan sikre dig og din organisation i cyberspace. Og så vil du gå hjem med et udvidet netværk og masser af sparring.

Det faglige program er udarbejdet af Dansk IT's fagråd for informationssikkerhed, som består af et solidt hold af specialister på cyberområdet. Vi kan derfor præsentere dig for et spændende og relevant konferenceprogram af høj kvalitet, for både cyberledere og it-teknikere/specialister. Det unikke ved Cyber Security konferencen er, at der altid er et højt fagligt niveau blandt talerne og en intim atmosfære, der lægger op til masser af dialog og sparring. 

Målgruppe 

Konferencen er for dig, der arbejder med informations- og cybersikkerhed, og vil have en grundig opdatering på området. Din titel kan fx være CIO, CISO, CTO, it-chef, it-driftshef, digitaliseringschef, DPO’er, IT-Security Manager, it-sikkerhedsofficer, it-konsulent, it-sikkerhedsleder, systemprogrammør, sikkerhedsspecialist, it-direktør, chefkonsulent, Software Architect osv.

3 gode grunde

  • Du får overblik over trusselsbilledet - hvem, hvor og hvordan
  • Du får inspiration til, hvordan du får sat sikkerhed på dagsordenen i din virksomhed
  • Det er en oplagt mulighed for at styrke dit netværk