Om konferencen

Hackere stjæler og lækker følsomme oplysninger om virksomheder og borgere - og hver enkelt af os udsættes for mere og mere sofistikerede angreb. Det koster umådelige summer af penge, og det hæmmer udviklingen og innovationen af de digitale teknologier. Så hvad gør vi? Hvem har idéerne til at sikre digital sikkerhed, som vi kan bruge til noget i den fysiske virkelighed? Èn ting er sikkert: Ingen overlever uden sikkerhed – hverken individer, virksomheder, samfund eller nationalstater.

Vi glæder os til at byde velkommen til den årlige Cyber Security konference, hvor vi dykker ned i problemstillingerne. Du vil blandt andet blive klogere på, hvordan politiet arbejder med it-sikkerhed, hvordan AI påvirker cybersikkerheden, hvordan phishingtests kan bruges som et effektivt redskab til at styrke cybersikkerheden - og så vil vi også dykke ned i, hvad vi kan lære af krigen i Ukraine.

Det foregår den 1. november 2023 hos CPH Conference i København. Konferencen er Dansk IT's vigtigste it-sikkerhedskonference, der sætter informations- og cybersikkerhed på dagsordenen og giver et godt overblik over trusselsbilledet. Ses vi? 

Målgruppe 

Konferencen er relevant for dig, der arbejder med informations- og cybersikkerhed, og vil have en grundig opdatering på området. Din titel kan fx være CIO, CISO, CTO, it-chef, it-driftshef, digitaliseringschef, DPO’er, IT-Security Manager, it-sikkerhedsofficer, it-konsulent, it-sikkerhedsleder, systemprogrammør, sikkerhedsspecialist, it-direktør, chefkonsulent, Software Architect osv.

Program

Det faglige program er udarbejdet af Dansk IT's fagråd for informationssikkerhed, som består af et solidt hold af specialister på cyberområdet. De arbejder benhårdt på at kunne præsentere et spændende og relevant konferenceprogram af høj kvalitet, for både cyberledere og it-teknikere/specialister. Det unikke ved Cyber Security konferencen er, at der altid er et højt fagligt niveau blandt talerne og en intim atmosfære, der skaber rammerne for masser af dialog og sparring.  

Du vil få den nødvendige faglige viden fra de mange keynote-oplæg, debatter og workshops, så du bedre kan sikre dig og din organisation i cyberspace. Og så vil du gå hjem med et udvidet netværk.

3 gode grunde

  • Du får overblik over trusselsbilledet - hvem, hvor og hvordan
  • Du får inspiration til, hvordan du får sat sikkerhed på dagsordenen i din virksomhed
  • Det er en oplagt mulighed for at styrke dit netværk og dele erfaringer med ligesindede

Networking & Dinner

Efter konferencen er der networking i udstillerområdet, hvor der tilbydes snacks og lidt at drikke. Og efterfølgende fra kl.17.30 - 20.00 er der arrangeret en hyggelig middag i de smukke omgivelser i Vestauranten, hvor vi mødes med de andre deltagere fra IT Jura og Lederfokus konferencerne, så der vil være rig mulighed for at få udvidet dit netværk under en hyggelig middag.

Kom og vær med, middagen er inkluderet i konferencebilletten. Du tilmelder dig netværksmiddagen i forbindelse med din tilmelding.