Om konferencen

Cyber Security konferencen er Dansk IT's vigtigste it-sikkerhedsevent, der hvert år sætter informations- og cybersikkerhed på dagsordenen og giver et grundigt overblik over trusselsbilledet. Og hvorfor er konferencen så vigtig?

Hackere stjæler og lækker følsomme oplysninger om virksomheder og borgere - og hver enkelt af os udsættes for mere og mere sofistikerede angreb. Det koster umådelige summer af penge, og det hæmmer udviklingen og innovationen af de digitale teknologier. Så hvad gør vi? Hvem har idéerne til at sikre digital sikkerhed, som vi kan bruge til noget i den fysiske virkelighed? Èn ting er sikkert: Ingen overlever uden sikkerhed – hverken individer, virksomheder, samfund eller nationalstater. På Cyber Security-konferencen dykker vi ned i problemstillingerne.

Program

Det faglige program udarbejdes hvert år af Dansk IT's Fagråd for informationssikkerhed, som består af et solidt hold af specialister på cyberområdet. De arbejder benhårdt på at kunne præsentere et spændende og relevant konferenceprogram af høj kvalitet, for både cyberledere og it-teknikere/specialister. Det unikke ved Cyber Security-konferencen er, at der altid er et højt fagligt niveau blandt talerne og en intim atmosfære, der skaber rammerne for masser af dialog og sparring.  

Du får en masse faglig viden fra både keynote-oplæg, cases og debatter, så du bedre kan sikre dig og din organisation i cyberspace. Programmet giver også plads til, at du kan sparre og netværke med de andre deltagere og dermed få styrket dit netværk med ligesindede. Se program

Ved køb af én billet til Cyber Security får du samtidig også adgang til konferencerne IT Jura og Lederfokus. Dagen afsluttes med en netværksmiddag, for deltagerne fra alle tre konferencer. Læs mere om konceptet nederst på siden.

Målgruppe 

Konferencen er relevant for dig, der arbejder med informations- og cybersikkerhed, og vil have en grundig opdatering på området. Din titel kan fx være CIO, CISO, CTO, it-chef, it-driftshef, digitaliseringschef, DPO’er, IT-Security Manager, it-sikkerhedsofficer, it-konsulent, it-sikkerhedsleder, systemprogrammør, sikkerhedsspecialist, it-direktør, chefkonsulent, Software Architect osv.

3 gode grunde til at deltage

  • Du får overblik over trusselsbilledet - hvem, hvor og hvordan
  • Du får inspiration til, hvordan du får sat sikkerhed på dagsordenen i din virksomhed
  • Det er en oplagt mulighed for at styrke dit netværk og dele erfaringer med ligesindede


Succesen med 3 i 1 konference fortsætter

Som noget nyt i 2023 valgte vi at Cyber Security, IT Jura og Lederfokus konferencerne afholdes samtidigt, men særskilt af hinanden og zoomer ind på hver deres fagområde. Fordelen ved dette er, at du som deltager kan tilmelde dig den konference, du primært ønsker en grundig faglig opdatering inden for, men oplever du, at der er oplæg på de andre konferencer, du ønsker at høre, er du velkommen til at gøre det. Du får dermed muligheden for at fordybe dig inden for dit fagområde, samtidig med at du kan vælge fra et bredere program og besøge de andre konferencer.

Uanset hvilken konference du deltager i, så kan du glæde dig til tre højt faglige programmer med oplægsholdere, der vil inspirere dig og præsentere dig for den nyeste viden. Du kan se programmerne under de enkelte konferencer: Cyber SecurityIT JuraLederfokus.