Om konferencen

Streg

Vi glæder os til at byde velkommen til den årlige IT Jura-konference den 1. november 2023. Konferencen afholdes hos CPH Conference i København, og i år er det intet mindre end 24. gang, at konferencen løber af stablen.

Du kan se frem til, at Henrik Udsen, professor, Københavns Universitet, kigger forbi og giver et grundigt overblik over årets it-retlige nyheder. Herudover vil vi dykke ned i de nyeste NIS2-regler, hvorfor kodekvalitet er et must-have, it-kontrakter i milliardklassen, Cloud, retsfortabende passivitet i contract management, konfliktløsning af it-tvister og meget mere.

Vi ser frem til en spændende dag med fuld fokus på årets vigtigste it-retlige begivenheder. Du optjener 6 kursuslektioner. Ses vi?

Målgruppe

Konferencen er for dig, der vil have en grundig opdatering på det it-retlige område, blive klogere på specifikke juridiske emner og netværke med andre fra de it-retlige kredse. Du kan se frem til en hyggelig dag med en masse faglig inspiration og sparring.

Program

Det faglige program udarbejdes hvert år af Dansk IT's dygtige fagråd for IT og Jura. Programmet sikrer, at du får en bred it-retlig nyhedsopdatering fra Henrik Udsen, professor, Københavns Universitet, og spændende, relevante oplæg. Der er både oplæg i plenum og to sideløbende spor, så du har mulighed for at sammensætte dit eget program og blive klogere på det, du ønsker.

Udover programmets faglige del, byder dagen på en masse networking og en lækker frokost, så der er også god tid til at få plejet og styrket dit netværk.

Kursusbevis

Du optjener 6 kursuslektioner ved din deltagelse på konferencen. Efter konferencen vil du få udleveret et kursusbevis som dokumentation for efteruddannelse.

3 gode grunde

  • Du får en grundig opdatering på årets it-retlige begivenheder og kan sammensætte dit eget program ud fra to breakout-spor
  • Det er en oplagt mulighed for at styrke dit netværk
  • Du optjener 6 kursuslektioner og modtager et kursusbevis

Networking & Dinner

Efter konferencen er der networking i udstillerområdet, hvor der tilbydes snacks og lidt at drikke. Og efterfølgende fra kl.17.30 - 20.00 er der arrangeret en hyggelig middag i de smukke omgivelser i Vestauranten, hvor vi mødes med de andre deltagere fra Cyber Security og Lederfokus konferencerne, så der vil være rig mulighed for at få udvidet dit netværk under en hyggelig middag.

Kom og vær med, middagen er inkluderet i konferencebilletten. Du tilmelder dig netværksmiddagen i forbindelse med din tilmelding.