Om konferencen

Vi glæder os til at byde velkommen på den årlige IT Jura konference den 6. oktober, som i år afholdes for intet indre end 23. gang. Konferencen er for dig, der vil have en grundig opdatering på det it-retlige område, blive klogere på specifikke juridiske emner og netværke med andre fra de it-retlige kredse. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse faglig inspiration og networking.

Programmet

Det faglige program er udarbejdet af Dansk IT's dygtige fagråd for IT og Jura. Programmet sikrer, at du får en bred it-retlig nyhedsopdatering fra Henrik Udsen, professor, Københavns Universitet, og spændende, relevante oplæg om blandt andet Cloud, den nye udbudslov, ny regulering og meget mere. Der vil både være oplæg i plenum og to sideløbende spor, så du har mulighed for at sammensætte dit eget program og blive klogere på det, du ønsker.

Udover programmets faglige del, byder dagen på en masse networking og en lækker frokost, så der vil også være god tid til at få plejet og styrket dit netværk.

Kursusbevis

Du optjener 6 kursuslektioner ved din deltagelse på konferencen. Efter konferencen vil du få udleveret et kursusbevis som dokumentation for efteruddannelse.

3 gode grunde

  • Du bliver grundigt opdateret på årets vigtigste it-retlige begivenheder og kan sammensætte dit eget program ud fra to breakout-spor
  • Det er en oplagt mulighed for at styrke dit netværk
  • Du optjener 6 kursuslektioner og modtager et kursusbevis