Bliv gratis studentermedlem af Danmarks største uafhængige interesseorganisation for it-profesionelle og sæt fokus på din it-faglige udvikling

Dansk IT er Danmarks største uafhængige forening og interesseorganisation, der har til formål at samle, styrke og udvikle it-brugeres kompetencer og faglighed.                                                          Er du studerende, kan du kvit og frit blive medlem af foreningen og indgå i det it-professionelle fællesskab på linje med DANSK IT’s øvrige medlemmer.

Bliv gratis studentermedlem af Danmarks største uafhængige interesseorganisation for it-profesionelle og sæt fokus på din it-faglige udvikling

Gennem DANSK IT's sikkerhedsfagråd har jeg mødt en masse it-folk, som brænder lige så meget for it-sikkerhed, som jeg selv gør. Samtidig har fagrådet givet mig en ny forståelse og stor interesse for det organisatoriske omkring it-sikkerhed i en virksomhed. Det havde jeg ikke før.

Mikkel Frohn, studerende på DTU, studentermedlem af DANSK IT og en del af sikkerhedsfagrådet 

Hvordan bliver jeg studentermedlem i DANSK IT?

Hvad får jeg ud af, at være studentermedlem hos DANSK IT?

Hvad får jeg ud af at deltage i Meet & Inspire arrangementer?

Hvordan kan jeg bidrage aktivt med min interesse for it i DANSK IT?

De unge deltagere på OffDig 2019: Den oplagte mulighed for at netværke og vidensdele. Marie Rendtorff og Ditte Arildsen

Nyhed - Torsdag - d. 21-3-2019

Unge deltagere på OffDig 2019: Den oplagte mulighed for at netværke og vidensdele

Hvert år i marts løber DANSK IT’s konference OffDig af stablen, hvor op mod 1.600 personer mødes og vidensdeler om offentlig digitalisering. DANSK IT har spurgt nogle af de unge deltagere, hvorfor de deltog i OffDig 2019. Én ting blev de hurtigt enige om: OffDig er det perfekte sted til at netværke.