Om Meet & Inspire

Glæd dig til over 70 fagligt inspirerende møder over hele landet og til live-streaming og webinarer.

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, der bliver afholdt rundt omkring i landet og også kan live-streames og tilgås som webinarer efterfølgende.

Emnerne, der bliver taget op på Meet & Inspire, er alt fra DevOps, microservices, blockchain og kunstig intelligens til gevinstrealisering, service management og kontrakter.

Vi kalder det Meet & Inspire, fordi det grundlæggende koncept er, at it-professionelle mødes og bliver inspireret ud fra en række aktuelle emner.

Planlægningen sker i tæt samspil med medlemmerne

Som medlem af DANSK IT kan du spille en aktiv rolle i idéudviklingen af kommende arrangementer og også lægge lokaler til. Det sker naturligvis med hjælp fra DANSK IT’s medarbejdere.

Medlemmerne har fingeren på pulsen og ved, hvad der er oppe i tiden. De ved, hvilke faglige udfordringer, de har, og hvilke teknologiske tendenser, de har behov for at blive opdateret på. Med Meet & Inspire-konceptet er der plads til både medlemsarrangementer med 100 deltagere og det lille nichemøde med måske kun 12 deltagere.

Live-streaming og webinarer

Meet & Inspire betyder også, at medlemmerne af DANSK IT både mødes fysisk og virtuelt. Derfor bliver stort set alle Meet & Inspire-arrangementer live-streamet på nettet, ligesom man efterfølgende kan tilgå dem som webinarer på dit.dk

Vi ligestiller de fysiske og de virtuelle mødedeltagere. Det betyder eksempelvis, at man sagtens kan byde ind med spørgsmål og kommentarer, selvom man deltager i mødet over nettet.

Hvis du har idéer til emner, der bør tages op af Meet & Inspire eller ligefrem ønsker at lægge lokaler til arrangementet, kan du kontakte Fabian Berg, fb@dit.dk

< Tilbage til oversigten