Agil skaleret: SAFe i teori og praksis [København] OBS Fuldt booket - kun tilmelding via webinar
Få styr på SAFe® teorien og hør fra det virkelige liv, når BEC fortæller om deres agile udviklingsorganisation på tværs af teams.
Få styr på SAFe® teorien og hør fra det virkelige liv, når BEC fortæller om deres agile udviklingsorganisation på tværs af teams.
Priser:
Fysisk deltagelse:
Medlemmer: Gratis
Ikke-medlemmer: Kr. 785,-
Webinar deltagelse:
Medlemmer: Gratis
Ikke-medlemmer: Kr. 200,-
Forhindret i at deltage?
Bliver du forhindret i at deltage på mødet, bedes du venligst give besked til meetinspire@dit.dk senest dagen før afholdelsesdag inden kl. 12.00.
Vi forbeholder os retten til at opkræve et "no-show fee" på kr. 200,- ved manglende fremmøde uden afmelding til DANSK IT.
Læs DANSK IT's persondatapolitik.Event titel | Medlemspris (ekskl. moms) | Ikke-medlempris |
---|---|---|
Webinar deltagelse
|
200 |
Husk at logge ind for at opnå medlemsprisen
DANSK IT gentager succesen fra foråret og afholder et nyt Meet & Inspire-møde omkring SAFe® og agile metoder.
På dette møde har vi SAFe® og Scaled Agile Framework på dagsordenen. SAFe® er det agile rammeværk designet til større organisationer som vil arbejde ud fra en agil metode.
SAFe® kombinerer de agile elementer med systemtænkning og Lean produktudvikling. Derudover evner rammeværket at synkroniserer tilpasning, samarbejde og levering for flere agile-teams på tværs af en organisation.I det første indlæg vil Henrik Sternberg præsentere de teoretiske elementer for rammeværket Scaled Agile Framework, som i større grad ses implementeret iblandt større virksomheder, som kan se fordelene ved at have en agil metode til at møde de stadig stigende krav fra en omverden i hastig forandring.
Henrik vil også komme omkring hvordan SAFe® kan medvirke til at frigive ressourcer og samtidig løfte leverancekraften.
I indlægget vil Jan Peter Larsen og Lone Mariboe i fællesskab indledningsvis komme ind på hvorfor BEC i det hele taget valgte at gå fra en traditionel vandfaldsbaseret udviklingsmodel og transformere organisationen til en agil udviklingsorganisation, hvilke tanker de gjorde sig om tilgangen, og hvad de justerede undervejs i den agile transformation.
Undervejs vil de komme lidt dybere ind i hvordan BEC i praksis har organiseret sig med agile release trains (ART'er), agile teams samt hvilke roller og processer der understøtter det daglige arbejde i en branche der er stærkt reguleret og under hastig udvikling.Jan og Lone vil berøre nogle af de områder der har været svære, hvilke erfaringer de har gjort undervejs og hvad har overrasket dem - og måske også lidt indsigt i hvad ville de gøre anderledes den dag i dag.
Henrik Sternberg, Partner og seniorkonsulent hos Agil Procesforbedring
Henrik har arbejdet som metodespecialist, kravekspert og forbedringskonsulent i mere end 20 år med fokus på implementering, forbedring og organisatorisk forankring af sunde praktikker til innovation og governance, særligt med et iterativt og agilt udgangspunkt.
Henrik har været tilknyttet DANSK IT i rigtig mange år, og han er underviser på tre af vores kurser: Agil kravhåndtering i komplekse projekter, Avanceret håndtering af krav i praksis og Leading SAFe® 4.0.
Lone Mariboe, Udviklingchef BEC
Har siden 2014 arbejdet som udviklingschef i BEC og har en fortid som IT udviklingschef og Chef for IT projektstyring i PFA Pension.
I sommeren 2016 satte hun sig i spidsen for Lean Agile Center of Excellence i BEC, der er en dedikeret enhed til at sikre implementeringen af SAFe®
Jan Peter Larsen, Direktør med ansvar for Customers, Products & Portfolio BEC.
Fagrådsmedlem for Finans-IT hos DANSK IT og medlem af Executive-level Employers’ Panel på IT-Universitetet samt ekstern lektor på CBS.
Relevante aktiviteter hos DANSK IT