IT Operation

Netværksgruppen har en bred tilgang til IT Operation, og der sættes fokus på den aktuelle udvikling og medlemmernes udfordringer.

Netværksgruppen er en solid sammentømret, fortrolig gruppe, som bruger en god portion af netværksmøderne til at sparre og holde hinanden opdateret på udfordringer og status i de forskellige it-organisationer. 

Netværksgruppens overordnede fokusområder er effektivisering af drift, stabil drift i en verden, der bliver mere og mere agil, evaluering af nye metoder og leverancemodeller, bruger- og kundetilfredshed og driften tilstadighed understøtter din forretning.


Medlemmer i netværksgruppen

Vigtig information

Igennem de sidste 10 år og forskellige lederstillinger, har jeg haft stort udbytte af at kunne spare med ligestillede, i et salgsfrit, uforpligtende og fortroligt rum. Vi aftaler agendaen ud fra hvad vi står med af udfordringer, eller en succes som vi vil dele med andre. Da vi selv faciliterer møderne, har vi altid mange spændende og inspirerende virksomhedspræsentationer. En netværksgruppe, som jeg prioriterer højt og kan anbefale andre.

Thomas Olsen, Sektionsleder, IT Service v. HOFOR

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Deltag som gratis prøvemedlem


Cort Skov, facilitator for netværket IT Operation

Artikel - Tirsdag - d. 2-3-2021

Hvad er dine udfordringer? Og hvordan løser vi dem?

Søger du inspiration og sparring er medlemskab i en af Dansk IT’s netværksgrupper måske noget for dig. I netværksgruppen IT Operation har vi fokus både på de forretninger, vi understøtter samt de it- relaterede udfordringer, det medfølger.