BI, Big Data & Analytics

Få inspiration og nye perspektiver på både de tekniske og forretningsmæssige discipliner indenfor Big Data og analytics. 

Netværksgruppen BI, Big Data & Analytics dækker bredt alle discipliner, der handler om at omsætte data til viden, indsigt, beslutningsgrundlag og læring. 

Det er således både de tekniske og forretningsmæssige discipliner, som netværksgruppen beskæftiger sig med. Samtidig fokuserer netværksgruppen på den hurtige udvikling på området. 

Medlemmer i netværksgruppen

Vigtig information

 I BI, Big Data & Analytics netværksgruppen hos Dansk IT mødes vi hver gang om et specialiseret emne indenfor området. Vi inviterer en spidskompetence på emnet ind til hvert møde, så vi får optimalt overblik og sparring til de udfordringer, vi sidder med til daglig.

Facilitator - David M. Andersen

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Deltag som gratis prøvemedlem


Artikel - Tirsdag - d. 20-4-2021

Får du omsat data til værdi?

BI og big data er i rivende udvikling. Det er nødvendigt at løbende holde sig opdateret om nye værktøjer, metoder og best practices. Men hvordan holder du dig trit med udviklingen i en travl hverdag? Medlemskab af en netværksgruppe kan være svaret.
Lasse Ludvigsen

Artikel - Fredag - d. 4-12-2020

Vi kan jo alle drukne i teorier

Lasse Ludvigsen havnede i en ny rolle inden for Big data – et fagområde, som han ikke havde arbejdet med før. Derfor søgte han erfaring og sparring fra andre, som også arbejdede med big data. Det fandt han i Dansk IT´s netværksgruppe BI, Big data & Analytics.