Netværkgrupper til medlemmer af Finansforbundet

Arbejder du med IT, og ønsker du faglig udvikling i en fortrolig netværksgruppe med fagfæller? Du har mulighed for at vælge mellem mere end 15 IT-fagspecifikke netværksgrupper til en klækkelig rabat.

Som medlem af Finansforbundet kan du blive medlem af en netværksgruppe til kun kr. 800,- ekskl. moms per år i stedet for normalprisen på kr. 7.650,- ekskl. moms.

Derudover kan du blive gratis medlem af Dansk IT (normalpris kr. 1585,- årligt) og få udbytte af foreningens mange medlemsfordele.  

Eksempler på netværksgrupper:

Se de mere end 15 netværksgrupper her.

Bemærk, at du har mulighed for at deltage i et gratis prøvemøde i en af netværksgrupperne for at sikre, at det er det rette forum for dig.


Sådan indmelder du dig i en netværksgruppe

Artikel - Tirsdag - d. 12-1-2016

Gratis medlemskab af Dansk IT til Finansforbundets medlemmer

Dansk IT har indgået en strategisk partnerskabsaftale med Finansforbundet, der giver forbundets it-medlemmer mulighed for at tegne gratis medlemskab af foreningen og herigennem opnå adgang til vores mange gode medlemstilbud.

Artikel - Fredag - d. 1-6-2018

Meet & Inspire

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, vores faglige inspirationsarrangementer. Vi afholder mere end 80 arrangementer årligt - og rundt omkring i landet.

Artikel - Mandag - d. 22-8-2016

Kurser til medlemmer af Finans­forbundet

Som medlem af Finansforbundet har du mulighed for at deltage på en række af DANSK IT's kurser til en meget fordelagtig pris. Kurserne varer op til 3 dage og koster fra kr. 750,- til 1.750,-.

Artikel - Tirsdag - d. 5-1-2016

Netværksgrupper

Dansk IT driver it-faglige netværksgrupper, hvor stærke relationer, sparring og ny viden er til værdi for både dig og din organisation.